Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حجت الاسلام و المسلمین سیدعبدالنبی موسوی فرد در خطبه های نماز جمعه این هفته اهواز درمصلای مهدیه امام خمینی (ره ) این شهر اظهار داشت: رسانه‌های دلسوز به ویژه رسانه ملی و گروه‌های جهادی نباید اجازه دهند مساله اندیکا فراموش شود.

وی با اشاره به اینکه بالغ بر ۱۲۰ روستا در این زلزله از ۱۰ تا ۱۰۰ درصد تخریب شدند از مردم درخواست کرد در حد توان خود به زلزله زدگان اندیکا کمک کنند چون یک وجه از وقوع اتفاقاتی مانند زلزله آزمون الهی است که نباید بی تفاوت عبور کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پنج زمین لرزه از تاریخ ۱۲ تا ۱۹ مهر ماه در شهرستان اندیکا به وقوع پیوست که باعث وارد کردن آسیب به منازل و مدارس این منطقه و مصدوم شدن چندین نفر شد.

اهمیت مساله واکسیناسیون

حجت الاسلام موسوی فرد در ادامه به مساله واکسیناسیون کرونا اشاره کرد و گفت: این اقدام باید با حضور حداکثری مردم ادامه یابد چون تمام بیماری‌های واگیر راهی جز واکسینه شدن ندارند.

امام جمعه اهواز همچنین در خصوص مساله خشکسالی بیان کرد: از هفته جاری در تمام نمازهای جمعه باید دعای طلب باران بخوانیم و عاجزانه از خداوند طلب باران رحمت الهی کنیم، چون آب پشت سدهای استان غیر قابل بهره برداری است .

وی اضافه کرد:در آستانه بارندگی باید به مساله بالازدگی فاضلاب نیز توجه شود و مسئولان خود را برای لایروبی آماده کنند.

حجت الاسلام موسوی فرد ادامه داد: انتصاب و گرایش مدیران استانی باید بر سه اصل تعهد، تخصص و سابقه مفید و موثر استوار باشد و شایسته گرایی و پرهیز از قومیت گرایی در انتصاب مدیران اهمیت زیادی دارد.

حکومت اسلامی بستر شکل گیری عدالت است

نماینده ولی فقیه در خوزستان با تاکید بر اینکه در اهداف عالیه ظهور و حکومت جهانی امام عصر (عج)، عدالت اولویت دارد اظهار داشت: بنا بر فرمایش رهبر معظم انقلاب در خصوص اجرای عدالت در نظام مقدس اسلامی، ما در اجرای عدالت نمره مطلوبی کسب نکردیم و در موضوع عدالت وضعیت خوبی نداریم و راضی کننده نیست.

وی افزود: به گفته ایشان اجرای عدالت یک هدف میانی است پس عبودیت و مقام بندگی هدف نهایی محسوب می‌شود.

حجت الاسلام موسوی فرد ادامه داد: حکومت اسلامی بستر شکل گیری عدالت است و توسط امام و رهبر جامعه می‌تواند به خوبی اجرایی شود.

امام جمعه اهواز در ادامه به انتخابات عراق اشاره کرد و گفت: از آنجا که سرنوشت نظام اسلامی با کشورهای منطقه به ویژه کشورهای مقاومت پیوند خورده لذا انتخابات عراق برای کشور ما نیز اهمیت دارد.

وی تاکید کرد: بهترین اقدام در نظام اسلامی متحد سازی جریان و گروه‌های مختلف شیعی است تا در کنار یکدیگر به اهداف عالیه دست یابند و امید است نتیجه انتخابات عراق به نفع مردم آن کشور رقم بخورد.

حجت الاسلام موسوی فرد در ادامه با ادای احترام به خانواده شهدای افغانستان توضیح داد: آمریکا تلاش می‌کند از طریق داعش به عنوان اهرم فشاری بر مردم افغانستان، به اهداف خود برسد و خواسته‌های خود را به آنها تحمیل کند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان درخصوص مساله کشور آذربایجان گفت: حسن همجواری از اصول ثابت نظام جمهوری اسلامی ایران و مقابله با جریان‌های تکفیری و تروریستی نیز یک اصل ثابت است.

برچسب‌ها سید عبدالنبی موسوی فرد خوزستان اندیکا اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خوزستان اندیکا خوزستان اندیکا اهواز حجت الاسلام موسوی فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۲۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان

به گزارش «تابناک»، مسعود پزشکیان، نماینده اصلاح‌طلب تبریز در یادداشتی در روزنامه سازندگی نوشت: اخیراً یکی از مواردی که مکرراً درباره موضوعات حوزه پزشکی و فساد در این حوزه مطرح می‌شود، مساله دریافت زیرمیزی یا مبالغی خارج از تعرفه‌های تعیین شده است. ریشه این مساله و فسادی که از این رفتارها ناشی می‌شود را اما باید در سیاست‌گذاری‌ها در این حوزه جست‌وجو کرد.

یکی از مهم‌ترین مواردی که به توسعه این رویه‌های غلط در نظام پزشکی دامن زده و می‌زند، مصوبه مجلس یازدهم با عنوان همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بود. در همین مجلس که ما هم در آن حضور داشته و داریم با مصوباتی که در ارتباط با همسان‌سازی حقوق به راه انداختند در حقیقت مساله را برای جامعه پزشکی بدتر کردند چراکه در این همسان‌سازی سقف حقوق مشخص کردند و گفتند، پزشک نمی‌تواند از ایکس رقم اضافه‌تر بگیرد و باید دریافتی در سطح تعیین شده، باقی بماند. نتیجه این سیاست‌گذاری هم شد، دریافت سکه و مبالغ نقد توسط برخی پزشکان به صورت غیررسمی در ازای ارائه خدمت به بیمار در شرایطی که هیچ نظارتی بر مساله نبود و البته گرفتاری مردم در این سیستم.

مدافعان همسان‌سازی حقوق در مجلس به اسم اجرای عدالت این رویه را آغاز و به‌رغم اعتراض‌های شدید ما تبدیل به قانون کردند اما باید توجه داشت همین آدم‌هایی که دم از عدالت می‌زنند و در مجلس مدافع اسم عدالت، قوانینی همچون همسان‌سازی حقوق را مصوب می‌کنند بهترین خدمات را در حوزه پزشکی دریافت می‌کنند. درحال حاضر مجلس با بهترین بیمارستان‌های خصوصی قرارداد دارد، بیمارستان‌هایی که چندین برابر تعرفه دولتی‌ها دریافتی دارد. این افراد و مدافعان عدالت البته در این بیمارستان‌ها بهترین خدمت را می‌گیرند و پول زیادی هم برای دریافت این خدمات پرداخت می‌کنند اما برای مردم از عدالت می‌گویند و همواره در قوانین و مصوبات مورد نظرشان تنها به نمایش دادن عدالت اکتفا می‌کنند.

این گرفتاری‌ها در کشور توسط خود ما در مجلس ایجاد شد، این ما هستیم که با سیاست‌گذاری‌هایمان برای مردم یک سفره باز می‌کنیم و برای بقیه یک سفره و برای خودمان سفره دیگری! غیر از داستان همسان‌سازی، یک موضوع تعرفه‌گذاری‌های پزشکان و البته تعرفه‌گذاری‌های جدید در بیمارستان‌های دولتی نیز بر این وضعیت دامن زده و می‌زند. درحال حاضر در بیمارستان‌های دولتی در ازای ارائه خدمت درمانی پول می‌گیرند، درحالی که تجهیزات هم نیست و بیمار باید برای یک جراحی تجهیزاتش را هم از خارج از بیمارستان تهیه کند. این درحالی است که در دولت قبل و در زمان دکتر روحانی حداقل بیمارستان‌های دولتی دیگر پول نمی‌گرفتند. تعرفه‌گذاری دولت برای ویزیت پزشکان نیز بخش دیگری از این ماجراست.

وقتی کشور تورم ۶۰ درصدی دارد، دولت درحالی ‌که مجوز تعرفه‌ها را به ‌نوعی در اختیار خود گرفته، قیمت‌ها را می‌گوید افزایش بیش از ۲۰ درصد مجاز نیست؛ معنی این حرف این است که پزشکان سکه می‌گیرند و زیرمیزی و دولت هم نمی‌تواند جلوی این مساله را بگیرد. همه این موارد به فساد در حوزه بهداشت و درمان دامن می‌زند. در کنار این مساله که موضوع و طرح پزشک خانواده که مهم‌ترین دست‌انداز پیشروی فساد در وزارت بهداشت است نیز به درستی اجرا نمی‌شود اگر طرح پزشک خانواده را به درستی پیاده کنیم، پزشک، درمان و هزینه و روند کار معلوم است و راه بر بسیاری از مفاسد بسته می‌شود. در شرایط فعلی یک بیمار برای یک بیماری ممکن است به چندین مرکز درمانی و پزشک مراجعه و هزینه کند و جواب نیز نگیرد و کسی هم جوابگو نیست، درحالی که در نظام پزشک خانواده یک فرد به‌ عنوان پزشک مسئول جمعیتی تعریف شده است و این جمعیت باید خدمتی از این پزشک بگیرند که در صورت کوتاهی یا هر مشکل دیگری می‌توانند شکایت کنند. وقتی سیستم نظارت می‌کند، پزشکان و اهالی درمان مجبور هستند طبق سیستم عمل کنند اما متاسفانه حتی این گام نیز برای مبارزه با فساد در نظام پزشکی و درمان برداشته نمی‌شود.

دیگر خبرها

  • امام جمعه اهواز: هر روز در غرب ظلم به زنان بیشتر می‌شود/ درصد خودکشی در زنان آمریکایی 50 درصد افزایش داشته/ همه قوانینی که در غرب اجرا کردند، به ضرر زنان بوده/ پدران و مادران باید تمرین حجاب را در کودکی به فرزندان خود بیاموزند
  • امام جمعه اهواز: والدین باید تمرین حجاب را در کودکی به فرزندان خود بیاموزند
  • اهواز هم ونیز شد + فیلم
  • ورود آب به برخی منازل در اهواز/ ادامه جمع‌آوری آبگرفتگی خیابان‌ها
  • تاکید امام جمعه اهل سنت ارومیه برتکریم کارگران و معلمان
  • اعتراض دانشجویان مساله فلسطین و غزه را جهانی کرد
  • جوانان در راستای اشتغال و ورود به بازار کار تلاش و همت کنند
  • دانشجویان یهودی و مسیحی در حال حمایت از مردم غزه‌اند
  • معلمان الگوی خوبی برای دانش آموزان باشند
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان