Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان با اشاره به این‌که آماده‌باش در مناطق زلزله‌زده مسجدسلیمان تاکنون لغو نشده است گفت: ارزیابی اولیه از میزان خسارت منازل ۱۰ تا ۶۰ درصد و برخی نیز تخریب ۱۰۰ درصد بوده‌اند. ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۰ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، کیامرث حاجی‌زاده در جلسه شورای مدیریت بحران مسجدسلیمان که با حضور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد اظهار داشت: تمامی اعضای شورای مدیریت بحران خوزستان و شهرستان در زلزله مسجدسلیمان پای کار بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به زلزله 5.7 ریشتری مسجدسلیمان بیان کرد: کمک خداوند بوده که با چنین قدرتی حداقل تلفات را به همراه داشت با وجود اینکه گسل نیز وجود دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان خاطرنشان کرد: در دقیقه‌های ابتدایی وقوع زلزله اعلام آماده‌باش شد و 5 شهرستان ایذه، مسجدسلیمان، هفتگل، اندیکا و لالی نیز در حالت آماده‌باش قرار گرفتند.

وی با اشاره به این‌که آماده‌باش در مناطق زلزله‌زده خوزستان تاکنون لغو نشده است گفت: گروه‌های امداد و نجات و هلال احمر از مناطق مختلف بازدید و مصدوم حادی نیز وجود نداشت. ارزیابی اولیه از میزان خسارت منازل 10 تا 60 درصد است.

حاجی‌زاده با بیان این‌که 114 نفر براثر زلزله مصدوم شدند، ادامه داد: 100 نفر در حوزه مسجدسلیمان و 14 نفر دیگر مناطق بوده است که تنها نزدیک به 10 نفر بستری هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان عنوان کرد: استقرار به موقع و مناسب تیم‌های پزشکی، حضور آمبولانس و اتوبوس پزشکی نیز سبب شد تا خدمات درمانی به هنگام ارائه و میزان مصدومیت نیز به شدت کاهش پیدا کند.

وی با اشاره به این‌که در زمینه خدمات‌رسانی زیرساخت‌ها سعی شد تا استمرار داشته باشند، ادامه داد: با توجه به خطرآفرینی گاز در روستاها و شهرها قطع شد. در زمینه برق نیز چندین محله از دسترس خارج شدند اما با تلاش نیروهای مربوطه تمامی مشکلات برطرف شد.

زلزله به 3 هزار واحد مسکونی در مسجدسلیمان ‌‌خسارت وارد کرداهواز|پس‌لرزه‌ها در مسجدسلیمان امکان تخریب گسترده منازل را به وجود می‌آوردزلزله 4.1 ریشتری دوباره مسجدسلیمان را لرزاند

حاجی‌زاده با اشاره به اعزام 20 نفر ارزیاب خسارت از‌ بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای مناطق زلزله‌زده، افزود: این گروه به مدت یک هفته در بخش‌های مختلف حضور پیدا کرده و جزء به جزء ارزیابی خسارت را در همه زمینه‌ها انجام می‌دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان ادامه داد: ارزیابی خسارت در زمینه‌های لوازم خانگی، ماشین‌آلات، خانه‌ها به صورت ریز توسط بنیاد مسکن ارزیابی و در کنار آن شهرداری و دیگر دستگاه‌ها کمک گرفته شود.

وی اظهار داشت: در زمینه راه‌های اصلی خسارتی وجود نداشته است اما در راه‌های روستایی شاهد ریزش کوه بودیم که عوامل مربوطه حضور پیدا کرده و مشکل برطرف شد.

حاجی‌زاده با بیان این‌که مسجدسلیمان بر روی گسل زلزله است، بیان کرد: گازهایی که استخراج شده استعداد انفجار را فراهم کرده و باید توجه ویژه به مسجدسلیمان صورت گیرد که در همین راستا از دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درخواست داریم تا در سطح ملی پیگیر موضوع باشند.

به گزارش تسنیم زلزله روز گذشته مسجدسلیمان با قدرت 5.7 ریشتر سبب تلفات مالی و فیزیکی به منازل مردم شده و براساس آخرین آمار 114 نفر مصدوم شده‌اند، تاکنون 20 پس‌لرزه در این شهرستان اتفاق افتاده است.

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۲۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس

غلامرضا غلامی گفت: بارندگی شب گذشته علاوه بر اینکه رحمت به مردم فارس عنایت کرد، اما به دلیل حجم زیاد بارش‌ها برخی از راه‌های روستایی در شهرستان نورآباد ممسنی را تحت تاثیر قرار داد و سازمان راهداری و فرمانداری شهرستان در تلاش برای ترمیم این راه‌ها هستند.

او همچنین از خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان خبر داد و گفت: برخی از مزارع خوشه‌های گندم و محصولات دیگر نیز دچار خسارت شدند و برخی از اراضی کشاورزی هم به دلیل حجم و شدت بارش‌ها دچار فرشایش و آسیب شدند.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از کشاورزان خواست تا برای خسارت خود به سازمان جهاد کشاورزی و ستاد مدیریت بحران استان مراجعه کنند تا در صورت تخصیص اعتبار خسارت‌ها پرداخت شود.

غلامی بیش‌ترین میزان بارش‌ها را در شهرستان‌های اردکان سپیدان با ۵۶۰ میلی‌متر، نوآباد ممسنی با ۵۲۵ میلی‌متر و در نهایت شهرستان فیروزآباد با ۴۲۸ میلی‌متر اعلام کر و گفت: این توده هوا امروز عصر از استان خارج و شهر‌های جنوبی را در برخواهد گرفت.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس در ادامه بیان کرد: بارندگی‌های اخیر برای سال زراعی جاری یک عیدی خوبی بود و امیداواریم مسئولان برای امسال برنامه‌ریزی کنند تا این بارش‌ها را با انجام کار‌های آبخیزداری از جمله ایجاد بند‌های سنگی و ملاتی، بانکت بندی و کاشت گونه‌های گیاهی کم آب‌بر نگذاریم این حجم آب از استان خارج شود.

غلامی تصریح کرد: خوشبختانه رعد وبرق دیشب تلفات جانی را در برنداشته، اما عشایران شهرستان ممسنی برنامه زمانبندی کوچ را رعایت نکردند و دچار مشکل شدند و هلال احمر استان در حال امدادرسانی به آنهاست.

او اعلام کرد: در حال حاضر تمامی جاده‌های فارس باز و تردد روان است و آبگرفتگی معابر را در سطح شهر شیراز گزارش نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • آخرین جزئیات خسارت بارش‌ها در اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟
  • آماده‌باش برای مواجهه با سیلاب در استان های شمالی کشور
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش
  • مانور پیشگیری از آبگرفتگی احتمالی و کمک به دفع آب‌های سطحی در معابر و خیابان‌های اهواز